Tietoa Viikinhovista

Tietoa Viikinhovista - Tietoa Viikinhovista

Viikinhovi on digitaalinen aikakauslehti, josta löydät lukemattomia artikkeleita, joissa kerrotaan hotelleista, ravintoloista, erilaisista tapahtumapaikoista, pitopalveluista ja monista muista niihin liittyvistä palveluista. Löydät arvosteluja, vinkkejä, oppaita ja jopa tarinoita, joissa on kokemuksia sekä kuluttajilta että alan työntekijöiltä.

Viikinhovin Perustaja

Lehtemme perustaja on merenkulkumekaanikko nimeltään Ronja Uusipaikka, joka asuu Oulussa, mutta matkustaa työnsä takia paljon. Kaikilla matkoillaan hän on oppinut paljon hotelleista, erilaisista ravintoloista ja paikoista, koska aina oli tarvetta mennä joko yksin tai seurassa.

Viikinhovin Tiimi

Ronja työskentelee yhdessä muutaman meidän kanssa, jotka myös ovat kokeneet tarpeen syödä ulkona ja vuokrata ateriapalveluja erityistapahtumia varten. Me olemme kaikki osat tiimiä, joka tuottaa artikkeleita, joita luet lehdestämme, joissa me kerromme sinulle kaikki pienet vinkit ja niksit, joita me olemme oppineet matkan varrella.

Tavoitteemme

Tärkein syymme tämän aikakauslehden hengissä pitämiseksi onse tosiasia, että me haluamme levittää tarkkaa tietoa ja puolueettomia arvosteluja ihmisille, jotka tarvitsevat jonkin verran ohjausta. Me olemme tietoisia vaikeuksista, joiden kanssa monet ihmiset kamppailevat silloin, kun on aika valita upea ravintola tai koota yhteen ateriapalvelun ruokalista. Me haluamme tehdä elämästäsi helpompaa.

Tiimimme uskoo, että kaikkien pitäisi pystyä tekemään tietoinen päätös ja hyödyntää kaikki heidän suunnittelemansa ravintolakäynnit tai tapahtumat. Tavoitteenamme on olla työkalu, jota sinä ja kaikki lukijamme käyttävät tullakseen paremmaksi valitsemisessa ja suunnittelussa, auttaen sinua välttämään yleisiä virheitä ja säästämään aikaa.

Lukijamme

Lukijamme ovat erittäin kommunikoivia ja ottavat usein meihin yhteyttä kertoakseen meille, Kuinka paljon artikkelimme ovat auttaneet heitä. Meillä on lukijoita kaikilta elämänaloilta, jotka tulevat meidän luoksemme luottamuksellisena lehtenä etsimään tarvitsemiaan tietoja milloin tahansa. Kehotamme sinuakin tulemaan ahkeraksi lukijaksemme.