Unohtumattomat Häät–6 Parasta Vinkkiä Ateriapalveluihin

Unohtumattomat-Häät–6-Parasta-Vinkkiä-Ateriapalveluihin

Unohtumattomien häiden suunnittelu on yksi vaikeimmista tehtävistä, joita kaikki tapahtumajärjestäjät voivat hoitaa, ja yksi tärkeimmistä osista siinä on ateriapalvelu. Me annamme sinulle joitakin ateriapalveluvinkkejä, jotka helpottavat elämääsi ja takaavat parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Hyödynnä Kausi

Unohtumattomat Haat–6 Parasta Vinkkia Ateriapalveluihin 1 - Unohtumattomat Häät–6 Parasta Vinkkiä Ateriapalveluihin

Kuka tahansa voi selvittää, että parasta ruokaa on aina tuorein ruoka, ja tämä saavutetaan parhaiten, jos luot kauden raaka-aineista koostuvan menun. Voit myös välttää toimituskatastrofeja ja tarpeettoman korkeita kustannuksia, jotka aiheutuvat yrityksestä saada sesongin ulkopuolista ruokaa.

Budjetointi

Unohtumattomat Haat–6 Parasta Vinkkia Ateriapalveluihin 2 - Unohtumattomat Häät–6 Parasta Vinkkiä Ateriapalveluihin

Riippumatta siitä, Kuinka paljon rahaa voit käyttää näihin häihin, sinun tulisi aina tehdä budjetti välttääksesi menemästä liiallisuuksiin, koska se on aina mahdollista. Tämä pätee erityisesti silloin, jos palkkaat pitopalvelun, koska sen antaa teille molemmille vankat perusteet työskennellä.

Keksi Häille Teema

Unohtumattomat Haat–6 Parasta Vinkkia Ateriapalveluihin 3 - Unohtumattomat Häät–6 Parasta Vinkkiä Ateriapalveluihin

Tämä vinkki koskee koko tapahtumaa, koska teemojen avulla voit tehdä näistä häistä erityisemmät luovalla leimallasi. Vaikutus on paljon parempi, jos sinulla on teemaasi vastaava ruokalista.

Päätä Vieraiden Lukumäärä

Vaikka saatat ajatella, että et voi olla 100% varma siitä, Kuinka monta ihmistä häihisi tulee, karkean arvion antaminen pitopalvelulle on erityisen tärkeää. Heidän on varmistettava, että ruokaa on kaikille ja on vähän ylimääräistäkin, kaikki tietenkin budjettiisi sovitettuna.

Muista Ruokavaliot

Unohtumattomat Haat–6 Parasta Vinkkia Ateriapalveluihin 4 - Unohtumattomat Häät–6 Parasta Vinkkiä Ateriapalveluihin

Nykyään monilla ihmisillä on erityisruokavaliot, joko omasta valinnasta tai allergiasta johtuen. Sinun täytyy pitää nämä mielessä ja antaa catering-yritykselle kaikki yksityiskohdat, jotta vältytään ikäviltä tapauksilta. Voit pyytää kaikkia kertomaan sinulle etukäteen mahdollisista rajoituksista.

Kaikki Saavat Syödäkseen

Vaikka pitääkin paikkaansa, että häät ovat sinun erityinen päiväsi nauttia perheen ja ystäviesi kanssa, sinun on varmistettava, että kaikki vastaanotolla työskentelevät henkilökunnan jäsenet saavat myös syödäkseen. Pidä mielessä, että myös ovat ihmisiä ja tekevät todennäköisesti parempaa työtä, jos he tuntevat olonsa tervetulleeksi ja huolehdituksi.

Me olemme kokeilleet näitä vinkkejä useissa häissä, ja ne ovat aina olleet hyviä, vieraat puhuvat ateriapalvelusta ja koko kokemuksesta unohtumattomana hetkenä.