Grön –Ravintola, Jossa Sinun Tulee Vierailla

Grön-–Ravintola,-Jossa-Sinun-Tulee-Vierailla

Grön sijaitsee Helsingissä ja sitä pidetään koko maan parhaana ravintolana. Vaikka se on pieni Paikka, katsotaanpa, miten se aina kääntää päitä ja ympäri maailmaa olevat kokit tulevat tänne hakemaan aitoa suomalaista ruokaa.

Ravintola on suhteellisen uusi, se on ollut avoinna vasta vuodesta2015, mutta sen keittiömestari Kostian on jo voittanut Suomen Top Chef -kilpailun. Itse ravintolakin on ansainnut itselleen joitakin palkintoja, kuten Vuode ravintola 2017, ja vuosi myöhemmin se sai ensimmäisen Michelin-tähtensä.

Kun näet heidän tarjoamansa annokset ja saat maistaa niitä, ymmärrät kyllä kaiken.

Gron –Ravintola Jossa Sinun Tulee Vierailla 1 - Grön –Ravintola, Jossa Sinun Tulee Vierailla

Heidän Ruokalistansa

Jos olet ulkomaalainen ja haluat vain maistella suomalaisia ruokia ennen kuin teet päätöksen, voit ostaa maistelumenun vain 54 eurolla.

Kasvi

Melko suolainen annos, joka koostuu perunoista, mustaherukanlehdistä, suolaheinästä ja ruohokastikkeesta. Tämä kastike on kauniisti tehty sekoitus makeaa ja hapanta seosta, joka peittää perunat, jotka antavat aterialle maallisen kosketuksen, jota rakastat.

Maito

Monet ihmiset eivät tiedä, että tällaisen herkullisen annoksen voi luoda kypsyttämällä mansikoita, kirnunpiimän heraa ja hienoa vuohenjuustoa. Se on täydellinen juustokurssi sinulle, joka haluat maistaa jotakin erilaista.

Hapanjuurileipä

Tämä on hapanjuurileipä, jonka he valmistavat kurpitsansiemenistä, voista ja mausteista, kaikki yhdistettynä kylmäsavustettuun mätiin, smetanaan, ruohosipuliin ja kauniisiin sipulinkukkiin. Tämän annoksen erityinen kosketus on siinä, että he grillaavat voita ennen sen vispaamista, mikä antaa sille uskomattoman maun.

Jos vierailet joskus Helsingissä ja kaipaat purtavaa, suosittelemme että menet Gröniin ja kokeilet parasta mitä suomalaisella keittiöllä on tarjolla. Voit myös saada pyynnöstä vegaanivaihtoehtoja.